4. 3. 2014

Projekt "Společně" - Čokomuzeum ve městě Tábor a Husitské dny

Vážení rodiče,

rády bychom ve školním roce 2013/14 ve školní družině při ZŠ v Divišově pokračovaly v zahájeném projektu „ S P O L E Č N Ě “. Nyní Vám předkládáme zájezd do města Tábor do Čokomuzea. Vstupné: dospělý 130,-- Kč, dítě 90,-- Kč, senior 100,--Kč. Výtvarná dílna v Čokomuzeu 50 Kč/na osobu. Na skupinu budeme mít 10% slevu. V tomto termínu se v Táboře konají Husitské dny, které budete moci individuálně navštívit.Na tomto projektu se finančně podílí Sdružení dětí a mládeže Divišáček, které přispívá na dopravu.Pokud máte o nabízený zájezd zájem a chcete se ho zúčastnit, rezervujte si prosím místo na telefonních číslech 607574962, 607029856. Zálohu na dopravu společně s přihláškou, která je z druhé strany nabídky, odevzdejte prosím nejpozději v pátek 16. 5. 2014 ve školní družině ZŠ Divišov.Těšíme se na spolupráci.                                                                                            Jitka Müllerová                                                                                            vedoucí vychovatelka ŠD

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA
V rámci projektu „SPOLEČNĚ“, který realizuje ŠD ve spolupráci s OS „Divišáček“ Vám nabízíme zájezd do Čokomuzea v Táboře. 

Termín: sobota 31. května 2014 

Husitské dny v Táboře, návštěva Čokomuzea. 

Odjezd z divišovského náměstí: ve 8:30 hodin. 

Doprovodný program: dle vlastního uvážení můžete zvolit návštěvu Husitských dní v Táboře, popř. výtvarnou dílnu v Čokomuzeu, atd.

Odpovědní lístek:

Jméno a příjmení: ….....................................................................................
Počet dětí do 6 let: …..... 

Počet dětí od 6 do 15 let :….... 

Počet dospělých: …...... 

Počet seniorů: ….........

Výtvarná dílna v Čokomuzeu (cena 50,-- Kč / na osobu):...............

Žádné komentáře:

Okomentovat