15. 3. 2014

Fotografická soutěž

MŽŽO v Divišově vyhlašuje fotografickou soutěž
pro žáky základních a středních škol na téma


Toulky V. Jansy 

„Starou Prahou“.
Cílem žáků a studentů je zachytit současné fotografie znázorňovaných míst.
Soutěžní fotografie budou součástí připravované výstavy, aby měl divák možnost srovnání historického záznamu se současností.
Soutěžní kategorie:
I. kategorie: žáci 1. -3. třídy
II. kategorie: žáci 4. 5. třídy
III. kategorie žáci 6. -9. třídy + studenti víceletých gymnázií
IV. kategorie: studenti 1. a 4. ročníku středních škol

Seznam obrazů: Jirská ulice na Hradčanech, Pohled z Karmelitské ulice k domu “U Klíčů”, Židovská radnice, Portál Slavatova letohrádku na Smíchově, Na Zderaze, Nový svět (severozápad Hradčan), Staré zámecké schody, Fürstenberská zahrada na Malé straně v ulici Valdštýnská, U Šítkovské vodárny, Nádvoří domu “U zelené hvězdy” (severní strana Staroměstského rynku), Platnéřská ulice, Kostel sv. Barbory na Františku, Sousoší sv. Ludgardy na mostě Karlově, Pohled z Havelské ulice do ulice Melantrichovy, Voršilská ulice, Nádvoří domu “U Císařských”(roh Václavského náměstí a Jindřišské ulice), Dům “U Šálků” v ulici Resslově, Dům “U zlaté hvězdy” v Rytířské ulici, Staroměstká radnice, Letohrádek královny Anny (Belveder), Starý židovský hřbitov, Kostel sv. Karla a P. Marie na Karlově, Arkádové nádvoří domu “U Čapků”, Lobkovický palác pod Petřínem, Arcibiskupský palác na Hradčanech.
Soutěžní fotografie zasílejte emailem: synagoga.divisov@gmail.com nebo MŽŽO Divišov, Šternberská ulice 158, Divišov, 257 26 Kontaktní osoba: Jitka Müllerová 607574962.
                        Soutěžní příspěvky odevzdejte do 25. dubna 2014.
Slavnostní vyhlášení soutěže se bude konat při vernisáži výstavy v květnu 2014.

Žádné komentáře:

Okomentovat