6. 6. 2012

Pokyny k odjezdu na LDT v Kačerově


POKYNY PRO ÚČASTNÍKY LDT KAČEROV
Odjezd: v pondělí 23. července 2012 v 11:00 hodin z diviš. náměstí
Příjezd: v pátek 3. srpna 2012 v 11 hodin na náměstí
Adresa pobytu: LDT v areálu Junáku Kouřim
Obecní úřad Keblov
Keblov
257 70
Kontakt na hlavního vedoucího: Jitka Müllerová
tel. číslo: 607574962
e-mail: jitka.mullerova@zsdivisov.cz

Příjezd a odjezd z tábora vlastní dopravou: vlastní dopravu vždy řádně oznamte, abychom na Vás nečekali u autobusu. Do areálu tábora se dostavte do 13:00 hodin. Odvozy dětí z tábora poslední den pobytu nahlaste předem oddílovému vedoucímu. Dítě si vyzvedněte v době od 8:00 do 9:00 hodin dopoledne.

Oblečení a osobní potřeby: starší pevné kalhoty, kráťasy, tepláky, tričko s krátkým i dlouhým rukávem, košile, svetr, mikina, pevné šněrovací boty, holinky, sportovní obuv, sandály, menší batoh na výlety, čepice nebo šátek, sluneční brýle, nůž, jehla, niť, zápisník, propisovačka, dopisní papír, poštovní známky, igelitová pláštěnka, nepromokavá bunda s kapucí, ručník (tmavý k vodě), neplavci vestu, kruh nebo křidélka, osuška, mýdlo, zubní kartáček, pasta na zuby, hřeben, šampon na vlasy, krém na opalování, repelent, plavky, baterka, náhradní baterie, ponožky, slipy, trenýrky, kalhotky, kapesníky, ešus, lžíce, utěrka, lahev na pití, spací pytel, polštářek, bílé tričko na batikování.
Zájemci o stolní tenis by si měli vzít vlastní pálku a míčky. Cyklisté jízdní kolo a ochrannou přilbu.
Prosíme rodiče, aby malým dětem označili oblečení nějakou značkou.
Nezapomeňte kartičku zdravotní pojišťovny – nedávejte originál, ale kopii. Můžete dát dítěti i kopii očkovacího průkazu.
Na tábor nejsou vhodné cenné věci, nadměrné kapesné, drahé hračky, luxusní oblečení, mobily, atd. Každý táborník vybavený těmito předměty nese sám riziko poškození a ztráty! Před odjezdem preventivně umyjte dítěti vlasy insekticidním přípravkem.

Kapesné: autobusy, vstupné do muzeí, na hvězdárnu, na plovárnu, do kulturních památek atd. hradí zřizovatel tábora. Kapesné je pouze pro osobní útratu dítěte, proto zvažte jeho výši.
Rodiče, kteří i přes naše doporučení dají svým dětem mobil upozorňujeme, že děti nesmějí mít telefony po dobu táborové a sportovní činnosti u sebe, aby tím nenarušovaly program.
STORNO PODMÍNKY:
PŘI ZRUŠENÍ Z OSOBNÍCH, ZDRAVOTNÍCH A JINÝCH DŮVODŮ
  1. Při zrušení tábora déle než 35 dní před nástupem je storno poplatek 25% z ceny
  2. při zrušení tábora od 35 dne do 8 dne před odjezdem účtujeme 50 % z ceny
  3. Při zrušení tábora v době kratší 7 dní účtujeme 75% z ceny a jen při závažných důvodech, které nemůže rodič ovlivnit
  4. Při neomluveném nenastoupení dítěte na táborový pobyt se poplatek nevrací.
    Storno pobytu musí být pochopitelně před zahájením pobytu na táboře. Rozlišujeme storno (domluvená neúčast) a propadnutí (nenastoupení k pobytu). Storno i změny předem domluvte telefonicky. Závažné důvody – závažné onemocnění, vážné zdravotní problémy, úmrtí v rodině, atd. - kdy rodič nedokáže těmto důvodům zabránit. Nutno doložit.
    U autobusu odevzdejte: 1)Vyplněné Čestné prohlášení o zdravotním stavu, kopii potvrzení vyjádření dětského lékaře, kopii průkazu zdravotní pojišťovny, popř. kopii očkovacího průkazu. Pokud lékař již podobné potvrzení vystavil, stačí nám kopie tohoto potvrzení s platností minimálně 1 roku.
    2) Pokud dítě bere léky, odevzdejte je u autobusu zdravotnici každou krabičku označte jménem a dávkováním.
    3) Kapesné v obálce opatřte jménem a částkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat